Knipoog Fotografie | Bianca Gerssen

Als ALS in beeld komt…….

Zaterdag, 21 maart 2015 was de presentatie van het boek waar we met zijn allen zo hard aan hebben gewerkt: ‘Als ALS in beeld komt….’ Het was een bijeenkomst die je niet snel vergeet: met een lach en een traan.

Trots!

En zo ziet het eruit

Het meewerken aan dit boek heeft mij diep geraakt. Ik ben enorm trots op Wietske en haar gezin. Zij hebben zich bloot durven geven voor dit boek en mij de kans gegeven het leven van alledag na de diagnose ALS vast te leggen.

Kees en Wietske

Dit boek is een initiatief van Juliette Arts. Petje af voor haar, je moet het, ondanks al je verdriet toch maar doen.

Aan het boek hebben zo’n 25 fotografen uit het hele land belangeloos meegewerkt. Nadat alle foto’s zijn ingeleverd bij Juliette, is de tekstschrijfster aan de slag gegaan om het verhaal bij het beeld leesbaar te maken. Vervolgens heeft de grafisch vormgeefster het boek ‘smoel’ gegeven. Het resultaat is een indrukwekkend en ontroerend document met pakkende foto’s en mooie teksten.

Wil je het boek kopen en daarmee de stichting ALS steunen? In de fotostudio van Knipoog Fotografie te Lemmer kun je het direct meenemen of je kunt het bestellen via de webwinkel van de Stichting ALS.

De kosten voor ‘Als ALS in beeld komt……’ zijn € 30,00. De gehele opbrengst komt ten goede aan de Stichting ALS.


Kleine sfeerimpressie van de presentatie:


Using Format