Knipoog Fotografie | Bianca Gerssen

Doordragertjes

Dan moet ik denken aan dat liedje, dat van die drie kleine kleutertjes die op een hek zaten…op een mooie zomerse dag in september. Want op zo’n heerlijke dag mocht ik foto’s maken van de modellen van Doordragertjes. En wat hebben ze het goed gedaan! Dat is nu zo leuk aan kinderen: een spontane eigen inbreng, wat veel verrassende plaatjes oplevert.

Over Doordragertjes: Het gaat om gedragen kleding, welke door de strenge selectie van eigenaresses Willy en Sonja is gekomen. Soms zitten er nieuwe kledingstukken tussen, met de kaartjes er nog aan. De dames zijn hun webwinkel begonnen uit hun passie voor mooie en betaalbare kinderkleding. Inmiddels zijn we een dik jaar verder en heeft Doordragertjes een winkelpand aan de Roggemole 3 in Lemmer. Hier mag je de kleding bekijken, kopen en inbrengen. Ze zijn elke vrijdag geopend van 14.4516.45 uur, buiten deze tijden kun je op afspraak terecht.

Een leuk concept, want sommige kinderkleding verdient gewoon een tweede ronde. Weggooien kan immers altijd nog. Een stukje bewustwording van de waarde van spullen vind ik erg belangrijk in deze snelle maatschappij.

Het mooie is: breng je kleding in, krijg je er nog een aanzienlijk deel van de opbrengst voor terug ook.

Even ‘sneupen’ in de webwinkel van Doordragertjes? Ga naar http://www.doordragertjes.nl/Using Format