Knipoog Fotografie | Bianca Gerssen

Met de billen in het water…..


Heerlijk weer en een fotosessie op het strand…. dat was de bedoeling. Het zonnetje schijnt inderdaad, er is wel veel wind. Teveel wind om met de kleintjes naar het strand te gaan. Dus afgereisd naar één van mijn favoriete fotoplekken in het bos. ‘s Ochtends had ik al het idee van ‘iets met steiger en kindjes daarop’. Zal ik een handdoek meenemen? Nah… het water is te koud, doe maar niet. Dan ben je daar… de meiden hadden hun nageltjes gelakt. Het jongetje, ja dat is me er eentje! Echt een -spring-in-het-veld-jij-wilt-dat-ik-stilzit-nou-mooi-niet- jongetje ;-) Een hele toer om ze met zijn drietjes überhaupt naast elkaar te krijgen, laat staan op een steigertje.

Maar goed, wat doe je dan….. steigertje… blote voetjes… zonnetje en een beeld voor ogen waarvan je denkt: dàt is toch wel èrg leuk! 

Dan ga je, uiteraard, toch het koude water in. Je tovert wat lekkers tevoorschijn en zet de ouders stand-by voor als er een kind (lees bovenstaand jongetje) besluit te gaan zwemmen. En om te foto te maken ga je ook, zonder er erg in te hebben, door de knieën, whahaha! Wat een pret! Ik zit nog na te genieten.

Maar het is gelukt: deze komt waarschijnlijk als blikvanger boven de bank (een mooie afdruk op hout).

Wil je ook zo’n leuke ontspannen fotosessie? Bel me even, dan bespreken we je wensen en leggen we onze agenda’s naast elkaar.

Using Format