Knipoog Fotografie | Bianca Gerssen

Wietske

…. en toen leerde ik Wietske kennen. Via het project: “Fotografeer ALS de wereld uit”. Op het moment dat ik op zoek was naar verdieping in mijn werk werd ik via via door verschillende mensen geattendeerd op het feit dat er nog een fotograaf in Friesland gezocht werd.

Soms lopen de dingen gewoon zoals ze moeten zijn. Wietske kwam op het juiste moment. Zij heeft mijn leven verrijkt. Voor de manier waarop ze in het leven staat heb ik alleen maar bewondering.

Samen hebben we gewerkt aan een serie die weergeeft wat belangrijk voor haar is. Volgens mij zijn we daar in geslaagd! Inmiddels zijn alle foto’s ingeleverd en is het boek in de maak. Spannend! Op een bijeenkomst heb ik al wat werk van medefotografen mogen zien. Ben zo benieuwd wat ze uiteindelijk ingeleverd hebben….

Het wordt een afwisselend boek, dat is één ding wat zeker is. Het mooie is: het boek is nog steeds te bestellen via deze link http://www.steunfotografentegenals.nl/biancagerssenWat het uiteindelijk geworden is, houden we nog even geheim. Je wordt op de hoogte gehouden!

Bianca

Fysiotherapie

Using Format