Knipoog Fotografie | Bianca Gerssen

Woudagemaal

Het Woudagemaal in Lemmer staat al vanaf 1998 op de lijst van het Werelderfgoed van UNESCO. Ik heb er al een paar keer een fotosessie gedaan. Elke keer ben ik weer onder de indruk. Wat een machines, wat een kracht. Ook de vrijwilligers zijn zeer gemotiveerd en vertellen graag over ‘hun’ gemaal. Genieten is dat: deze mensen en hun passie. Bij een fotosessie in en om het gemaal loopt er altijd een vrijwilliger mee. Hij (of zij) vertelt dan leuke feiten en wetenswaardigheden. Het mooie is, dat ik ook mee loop en dus ook van alles hoor en zie. Het is natuurlijk ook een bijzonder gebouw: het grootste stoomgemaal ooit gebouwd. En al het koper….. ge-wel-dig!

Om er een fotosessie te mogen doen, moet je wel vantevoren reserveren. Je mag nl niet alleen ronddolen in het gemaal. 


Een tijdje geleden was ik er met broer en zus en aanhang. Foto’s voor de ouders gemaakt, want die hadden ‘iets’ met het gemaal. Grappige anekdotes kwamen naar boven, dikke pret! 

Dat resulteert in een fotosessie ‘op maat’. We hebben een prachtig album gemaakt, helemaal in de stijl die bij hen past. Een mooie herinnering aan een leuke middag èn voor de ouders een fijn boek om af en toe in te bladeren. Wat een prachtcadeau!


Het is een uitgebreide fotosessie geworden met foto’s met zijn allen, van de stelletjes en natuurlijk een portret van een ieder.

Lijkt het jullie ook leuk om een fotosessie te doen met je familie en/of gezin? Ik neem uitgebreid de tijd en kijk niet op een foto meer of minder. Wat komt dat komt en spontane ideeën zijn vaak zo leuk! Kijk op mijn website voor wie jullie is voorgegaan. Voor een prijsopgave op maat mag je me bellen of mailen

Using Format